Den hårda sanningen

Den svenska regeringen

Vem är det egentligen som styr Sverige?

När du ser till varje val rörande de senaste 5-7 sju, så kommer du tydligt att se hur saker och ting har förändrats. Innan dessa så kunde du i alla fall se en skymt av vem som styrde Sverige. Numera har detta blivit helt omöjligt. Vad beror då det på? Jo, naturligtvis är det de lilla små skitpartierna som alltid blir det som kallas för en vågmästare. Ja, är det inte det problemet, så handlar det helt enkelt om att ett av de små partierna plötsligt efter en valseger alla trodde skulle fungera helt enkelt väljer att sälla sig till det block som egentligen förlorade från början. Ja, plötsligt står de som segrare och allt blev en enda röra ytterligare en gång.

Är det någon som vill styra det sjunkande skeppet?

Om du ska lita på vad omvärlden tror, tycker och tänker så är Sverige ett sjunkande skepp. Jag säger ju att du inte ska lita på detta svammel, utan du ska enbart vara mig trogen i ditt tankesätt. Jovisst, även jag säger att Sverige är ett sjunkande skepp. Så nu var du ju på rätt bana redan från början, för jag kan ju inte ha fel. Hur som helst är den stora frågan om viljan fortfarande finns att styra Sverige, och att göra detta till ett bättre land än vad det är idag. Detta är definitivt något som behövs och krävs för att den lilla bit av den kända svenska välfärden ska kunna bibehållas. Ja, hur var det nu? Var det någon som ställde sig i kön, räckte upp handen, vill ta rodret och styra upp det svenska skeppet i vind igen?

Hur ser Sverige ut om 10 år?

Oj, denna hemska tanke. Om det fortsätter att snurra i motvind som det har gjort de sista åren, så kommer det helt enkelt inte att vara mycket kvar att hänga i julgranen. Här krävs det krafttag och insikten att förstå vad Sverige kan klara av och hantera på det ekonomiska och humanitära planet. Jag är definitivt inte flyktingfientlig eller har något hat mot olika etniska grupper. Många av dessa människor kan inte rå för sin situation, och naturligtvis är det någon som måste hjälpa dem. Detta måste dock göras med förstånd och inte på ett sätt som skapar grupperingar i samhället. Ja, ingen kan säga hur Sverige ser ut om 10 år, men idag ser det inte alls ljust ut. Just nu har helt enkelt lyktan slocknat.

Related posts