Donald Trump och Mr. Kim

Ja, den som inget vet kan ju tro att detta är en komedi som utspelas mellan Donald Duck och sångerskan Kim Wilde. För andra står det helt klart att det handlar om något mycket viktigt. Det kan till och med vara så att dessa två, ska vi ge oss på att kalla dem män, håller nyckeln till det tredje världskriget i handen. Här är alla länder i det asiatiska blocket med i smeten, även om en del försöker se ut som om de skulle stå utanför. Sedan kommer USA med, den enligt mig arroganta och okunniga, president Trump engagera resten av världen.

Mr. Kim han gör väl egentligen inga klavertramp direkt. Här har du en man som har ett helt lands makt i händerna. Ett land där ingen säger något negativt om honom. En diktator personifierad. Med andra ord är detta en mycket farlig man, men han verkar sent om cider att ha börjat lyssna på Kina´s önskemål och president XI. På andra sidan står Donald Trump. En man som skaffar sig fiender i alla hörn av världen. Senast så vandrade han ut från ett G7 möte, och efter detta haglar det sanktioner över resten av världen. Frågan är om denna man egentligen inte är ett stort hot mot sin egen person.

Blir det något möte mellan Kim och Trump

När detta skrivs är det bara dagar kvar innan ett historiskt möte ska ske, mellan vad jag anser vara två av världens största idioter. Hur som helst är detta möte mycket viktigt för balansen i resten av världen. Vi får hoppas att det blir av, och att de kan diskutera med varandra och komma till en lösning trots att de har olika åsikter. Trump säger att han vandrar ut direkt om Kim inte går på hans linje, och Kim anser att en total nedrustning skulle göra hans land sårbart. Vi får se hur detta går. Väntar med spänning att få skriva något mera positivt om detta spektakel.